Syk..

01.02.2013
13:19

Hei og sånn!

Mitt første innlegg på bloggen, kleint....
Uansett, så er jeg syk. Har vært nærmest sengeliggende siden jeg var ferdig på skolen i 14 tiden på onsdag. Er utrolig tett, vondt i halsen og blir svimmel av å sitte oppreist. Hater å være syk, finnes ikke noe som er mer kjedelig enn det. Så nå ligger jeg i senga, men mine 3 gode venner; vann med vitamin C, nesespray og snytepapir... Denne uken hadd jeg planene klare, skulle virkelig komme i gang med treningen, har jo ikke vært i så veldig god form siden før jul. Har hatt en del problemer med magen, tror kanskje en betennelse jeg hadde tidligere er på vei tilbake. Men planen om å trene sånn ca. hver dag måtte legges på hylla for en stund.

Denne blogginga er litt uvant for meg, det er så lenge siden sist. Har ikke blogget siden 2010 tror jeg! Men nå skal jeg prøve å få i gang en blogg igjen, og denne skal jeg bruke til å holde meg selv oppdatert på hva jeg gjør. Jeg er veldig vimsete av meg, og husker sjeldent hva jeg har brukt dagene til når uka er over.


bilde // weheartit.com


blogges da,

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hanne // kommenterer tilbake Hei! Jeg er ei 18 år gammel jente som går vg3 allmenn påbygg. Jeg vet ikke helt hva jeg bli bli enda, men tenker på noe innen reiseliv eller negledesign. Jeg er en tidligere elev ved frisørlinja, men alt for usikker på om dette er noe jeg vil jobbe med resten av livet. På denne bloggen vil du kunne lese om min hverdag, mote, photoshop og trening. Følg meg gjerne på instagram: hhanii

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Design

Laget av Lisa

Siste innlegg

Siste kommentarer

Widgets

Lenker

hits