Travelt..

11.02.2013
16:31

Hei!

Har vært en travel jente i det siste! Mye med skole, vært med venner og ikke minst så skal jeg være modell for ei som skal ta fagprøven, så har vært nede på salongen der en del :)

På fredag var jeg ut med noen venner, hadde en kjempekveld!

Blogges!

Hva er viktig for at du skal lese en blogg..?

03.02.2013
15:06

Hei!

Jeg er jo fast leser av MANGE blogger. Jeg synes det er underholdende, koselig og spennende å lese blogger. Hvertfall de som har god variasjon, og ikke har den samme greia hver eneste dag. Men hva er det egentlig som gjør en blogg verd å lese..?* Design er vel kanskje det første som avgjør om jeg velger å lese videre på bloggen. Man får ikke lyst til å lese videre om designet er uoversiktlig og rotete. Men ikke missforstå meg, du trenger ikke ha det fineste og beste designet for at jeg skal lese bloggen din. Men en blogg blir som en bok, hvis ikke koveret til boka fanger min oppmerksomhet, er det lite sannsynlig at jeg setter meg ned å leser boka.

* Skrivefeil er det mest irriterende jeg vet om (Vet jeg har skrivefeil selv, men les videre). Såklart, en feil i ny og ne går helt greit, men når man har skrivefeil som gjør at man rett og slett ikke forstår hva setningen betyr er det bare slitsomt å lese.

* Punktum og komma er faktisk veldig viktig. Jeg får helt hetta når jeg ser folk som ALDRI bruke komma, aner dere hva et komma kan gjøre med en setning? Faktisk veldig mye. Hater slike lange dryge setninger som faktisk aldri tar slutt.

* Bilder gjør det morsomere å lese. Synes hvertfall jeg. Ser ikke vitsen med å lese en blogg uten bilder? Bildene sier jo mer enn tusen ord.

* En blogger som viser at en bryr seg om leserne sine. Jeg liker ikke å sitte å lese en blogg med en eier som faktisk ikke viser til noe av det leserne har å si. Jeg elsker at bloggeren tar seg tid til å svare på kommentarer og e-poster. Jeg skjønner jo såklart at det er mye av kommentarer og e-poster som toppblogger, men når man like vel leser kommentaren/e-posten kan man jo svare? Jeg får hvertfall lyst til å fortsette å lese en blogg når bloggeren tar seg tid til å svare på kommentarer. Og hvertfall når bloggeren kommenterer tilbake på min blogg.

* Variasjon er viktig. Jeg elsker blogger som ikke skriver om det samme kjedelige hver eneste dag, men tar for seg nye spennende ting på bloggen.

* Spennende overskrift fanger hvertfall min oppmerksomhet. Og jeg får lyst til å lese videre på innlegget. Men jeg hater når overskriften faktisk ikke har noe med innholdet i innlegget, finnes ikke noe mer skuffende enn det.Dette er hva som avgjør for om jeg skal lese en blogg. Så hva avgjør om du vil fortsette å lese en blogg?


blogges da,

Hanne // kommenterer tilbake Hei! Jeg er ei 18 år gammel jente som går vg3 allmenn påbygg. Jeg vet ikke helt hva jeg bli bli enda, men tenker på noe innen reiseliv eller negledesign. Jeg er en tidligere elev ved frisørlinja, men alt for usikker på om dette er noe jeg vil jobbe med resten av livet. På denne bloggen vil du kunne lese om min hverdag, mote, photoshop og trening. Følg meg gjerne på instagram: hhanii

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Design

Laget av Lisa

Siste innlegg

Siste kommentarer

Widgets

Lenker

hits