Trening og jentekveld!

04.02.2013
16:25

Hei!

Jeg kom hjem fra skolen for en time siden. Ikke gjort noe særlig spennende i mellomtiden, tatt oppvask og ryddet litt. Så nå har jeg fått på treningsklærne og tatt fram kettlebellen, hoppetauet, rockeringen og sit-up benken, og skrillex på fullt såklart! Elsker å trene til skrillex, wæo!

Senere skal jeg og to venninner ha jentekveld, kose oss med noe godt og singstar av alle ting! Kan bli spennende med tanke på at jeg ikke kan synge, haha!

Blogges sikkert senere,

Nedtur..

03.02.2013
18:55

Hei!

Jeg fant endelig en ledning til kameraet mitt!! Men det var visst ikke så enkelt.. Jeg finner ikke minnekortet lenger, jeg roter bort alt jeg eier :( Så jeg får bare tatt 2 bilder uten minnekort..
Planen min var å vise dere leiligheten min og sånn i uka som kommer, ta mange fine bilder.. MEN NEIDA! Bli nok bare bilder tatt med telefon til jeg får skaffet nytt minnekort. Skikkelig nedtur!

Lørdags kos!

02.02.2013
23:29

Hallo bloggen,

Kvelden gikk til å spise middag, verdens beste chiligryte som mamma lager, og kake! Samtidig så vi filmen Lange flate ballær, den er like morsom hver gang!! Har vært så mett at godteriet som pappa satt frem på bordet ikke har blitt rørt.. Slik er det hver helg, trist egentlig, nå som jeg skal slutte heelt med godteri og brus på hverdagene. Det er jo da jeg har mest lyst på det liksom.

Nå skal jeg legge meg i senga og se How i met your mother, som er helt garantert den morsomste serien jeg vet om! Kan se det om igjen og det blir bare enda mere fliring!
Hva synes dere om serien?

Så god natt bloggen,

Slapp lørdag!

02.02.2013
16:14

God morgen alle sammen!

Eller skal jeg kanskje si god ettermiddag..? Jeg våknet i 11-12 tiden idag, og siden da har jeg sittet i sofan å slappet av, sett på tv og sånn! Har heller ingen planer om å gjøre noe spesielt, annet enn å kanskje få ordnet en ny header til bloggen! Har bare ingen skikkelige bilder av meg.

Irriterer meg over at pc'n min ikke leser minnekort når jeg setter de inni kortleseren. Får ikke overført bilder fra kameraet til pc'n min, fulgte aldri med ledning.. Det betyr at bildene jeg legger ut her blir tatt med iPhonen min, så ikke av beste kvalitet..

Uansett, så spiste jeg "frokost" i 3 tiden idag, laget meg toast og restene av nachogryta som vi hadde til middag igår! NAAM

Blogges da,

Syk..

01.02.2013
13:19

Hei og sånn!

Mitt første innlegg på bloggen, kleint....
Uansett, så er jeg syk. Har vært nærmest sengeliggende siden jeg var ferdig på skolen i 14 tiden på onsdag. Er utrolig tett, vondt i halsen og blir svimmel av å sitte oppreist. Hater å være syk, finnes ikke noe som er mer kjedelig enn det. Så nå ligger jeg i senga, men mine 3 gode venner; vann med vitamin C, nesespray og snytepapir... Denne uken hadd jeg planene klare, skulle virkelig komme i gang med treningen, har jo ikke vært i så veldig god form siden før jul. Har hatt en del problemer med magen, tror kanskje en betennelse jeg hadde tidligere er på vei tilbake. Men planen om å trene sånn ca. hver dag måtte legges på hylla for en stund.

Denne blogginga er litt uvant for meg, det er så lenge siden sist. Har ikke blogget siden 2010 tror jeg! Men nå skal jeg prøve å få i gang en blogg igjen, og denne skal jeg bruke til å holde meg selv oppdatert på hva jeg gjør. Jeg er veldig vimsete av meg, og husker sjeldent hva jeg har brukt dagene til når uka er over.


bilde // weheartit.com


blogges da,

Hanne // kommenterer tilbake Hei! Jeg er ei 18 år gammel jente som går vg3 allmenn påbygg. Jeg vet ikke helt hva jeg bli bli enda, men tenker på noe innen reiseliv eller negledesign. Jeg er en tidligere elev ved frisørlinja, men alt for usikker på om dette er noe jeg vil jobbe med resten av livet. På denne bloggen vil du kunne lese om min hverdag, mote, photoshop og trening. Følg meg gjerne på instagram: hhanii

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Design

Laget av Lisa

Siste innlegg

Siste kommentarer

Widgets

Lenker

hits